sâmbătă, 3 iulie 2010

JOHNGEE : "Signtech*freaks a inceput in primavara anului 2007, dupa multe dezbateri, 4 prieteni la acea vreme (andru, prototype aka basicform, liberty, johngee) au decis ca in orasul in care locuiesc nu prea erau petreceri dese cu techno minimal, stilu abordat de dansii in acea perioada. Asa ca a urmat o serie de petreceri prin... diverse cluburi si localuri din oras (xs, venom, bartenders, finley, etc.), dar dupa cum se stie in ciuda faptului ca o multime de patroni de club sunt cum sunt si orasul este sufocat de comercial, au decis sa amane si sa puna stop oricarei incercari de a mai realiza ceva.


Timpul a trecut, unii dintre noi si-au ales diverse cai inspre a realiza ceva, asa ca astazi signtech freaks inseamna doar johngee si dnc liberty. Bineinteles totodata cu trecerea timpului ne am schimbat si gusturile in materie de muzica, asa ca my dear friend andrei v-a pune techno house si deep house si eu bineinteles cine ma stie si cine m-a ascultat, am sa o tin pe deep house cu house.

Noua ne era dor de o petrecere sub numele de signtech*freaks, asa ca va invit la o seara cu multa muzica buna in aces oras plin de locuri si muzica comerciala. Sper sa ne prelungim si la un after hours :)

See you there;
Thx."

*ora : 22:00
*intrarea libera

http://soundcloud.com/johngee
http://play.fm/artist/johngee
http://myspace.com/johngeelive
http://myspace.com/dnclibertyprod
http://soundcloud.com/dncliberty

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu